Julekonserten Vår Jul

Julekonsertene Vår Jul

Det er allerede gått 15 år siden Maria Arredondo slo igjennom som artist og over natten ble en av landets ledende sangere. Maria Arredondo har mange hits på samvittigheten. I tillegg er hun kritikerrost for sin hovedrolle i «Sound of music» i Oslo og utallige opptredener i inn og utland .

I den senere tid har hun samarbeidet mye med sin ektemann, tenoren og artisten Torstein Sødal. Sødal samarbeidet i mange år med Hanne Krogh på hennes julekonserter, før han ble en del av julekvartetten «Stille natt, hellige natt». En 2 plass i Melodi Grand Prix og 3 plateutgivelser senere regnes han som en av landets absolutt beste mannlige sangere. 

Julekonserten Vår Jul
Julekonsert «Vår Jul»

Vår jul turneene startet under navnet Jul i Sør og har turnert årlig siden 2011. I 2015 skiftet de navn på julekonsertene til VÅR JUL.

I 2017 ble det opphold på turnering som følge av at Maria ble gravid og fødte en sønn på julaften. Men fra 2018 var det full fart igjen . På årets utgave (2019) har de også med Christian Ingebrigtsen, Gaute Ormåsen,Tine Thing Helseth og kapellmester Øystein Lund Olafsen.

Julekonsert «Vår Jul» turneliste se: https://www.facebook.com/vaarjul/

Vår Jul kan bookes hos oss