Om oss – Kontakt oss

Om Artistguiden

Artistguiden ble stiftet i 1986 og jobber med artistformidling til alle typer arrangementer, enten det er festivaler og messer, konserter eller private selskap og bryllup. Alle slags underholdings-sjangere fra barneunderholdning til program for eldresentrene er representert.
 
Se igjennom våre sider og se om du finner noe som passer til dine behov. Sidene vil alltid være i utvikling, og vil aldri kunne være fullstendige. Ta derfor gjerne også telefonisk kontakt med oss, slik at vi kan yte den servicen du som kunde fortjener.

Bjørn Terje Bråten (daglig leder)
90 18 51 02 – bt@artistguiden.no

Bjørn Terje har bakgrunn som musiker/låtskriver i tillegg til å ha jobbet som bookingagent siden 1978. I 1986 åpnet han Artistguiden. ​Bjørn Terje er har i tillegg til å jobbe som bookingagent og manager også ansvaret for det økonomiske og administrative i Artistguiden.

Raymond Løvhaugen (bookingkonsulent)
64 84 09 90 – raymond@artistguiden.no

Raymond begynte hos Artistguiden tidlig på 90-tallet og har siden det vært Bjørn Terjes høyre i hånd når det gjelder driften av Artistguiden. Raymond har i likhet med BT bakgrunn som musiker, og er fortsatt aktiv med underholdning.

Artistguiden
Telefon:  (+47) 64 84 09 90
​Adresse: Pb 67, N-2011 Strømmen, NORWAY