Maria Arredondo og Torstein Sødal

Maria Arredondo og Torstein Sødal

Det er allerede gått 15 år siden Maria Arredondo slo igjennom som artist og over natten ble en av landets ledende sangere. Maria Arredondo har mange hits på samvittigheten. I tillegg er hun kritikerrost for sin hovedrolle i «Sound of music» i Oslo og utallige opptredener i inn og utland .

I den senere tid har hun samarbeidet mye med sin ferske ektemann, tenoren og artisten Torstein Sødal. Sødal samarbeidet i mange år med Hanne Krogh på hennes julekonserter, før han ble en del av julekvartetten «Stille natt, hellige natt». En 2 plass i Melodi Grand Prix og 3 plateutgivelser senere regnes han som en av landets absolutt beste mannlige sangere. 

I 2019 fortsetter de på en konsertserie som starten høsten 2016 , og som skal dekke det meste av landet. De samarbeider her med en pianist og med lokale kor.

Deres varierte repertoar bl.a inneholde innslag fra Sound of music, gospel, viser, men også noen sanger med religiøst innhold.

«Med en kraft, dynamikk og innlevelse som en sjelden ser og hører maken til, bergtok Torstein Sødal publikum» – Romsdal budstikke

«Magisk Maria» – VG, etter premieren på The Sound of music

Se videoklipp her: https://www.youtube.com/watch?v=jo6mrVEVWdg

Maria Arredondo og Torstein Sødal.
Maria Arredondo og Torstein Sødal.

Paret kan bookes her