Deja Vu - En tribute til Crosby, Stills, Nash & Young

Deja Vu

En tribute til CROSBY, STILLS, NASH & YOUNG med OLAV STEDJE – SVEIN DAG HAUGE –EGIL ELDØEN – ELIAS MURI SKAGEFOSS

Deja Vu - En tribute til Crosby, Stills, Nash & Young.  Med Olav Stedje, Svein Dag Hauge, Egil Eldøen, Elias Muri Skagefoss.

4 av landets flotteste artister har i den siste dekaden turnert landet med musikken til CSN & Y. Med fremragende flerstemt sang, de fantastiske og intrikate akkordene og med ekte kjærlighet til denne musikken har Deja Vu turnert Norge de siste årene.. Dette er akustisk musikk på sitt nydeligste, utført med virtuositet, humor og intens spilleglede.

Olav Stedje

Nynorskens pop musikk -ener siden begynnelsen av 80 tallet – en fremragende sanger med klassikere som ”Vi vandrar Saman” , ”Ta meg med” og ”Spelemann” som alle er låter alle husker og er glad i.

Egil Eldøen

Frontfigur og sanger i Lava, et av våre fremste norske band i en årrekke. Turnerte i mange år verden rundt med Randy Crawford og har gjort en rekke innspillinger. Relansering av Lava med bla. Svein Dag Hauge i 2003 med albumet ”Polarity” , ”Alibi 2005 og ”Symponic Journey 2009. Nytt album ”The best of me” 2011

Svein Dag Hauge

Gitarist i Lava. En av Norges mest benyttede låtskrivere, musikere og produsenter. Har i tillegg til å jobbe med Lava reist, produsert og turnert i en årrekke med de fleste; Sissel Kyrkjebø, Trine Rein, Maria Nena for å nevne noen. Bidrar her med sitt eminente gitarspill – og også vokal.

Elias Muri Skagefoss

Sanger og musiker i en årrekke med stor suksess. Jobber som produsent og låtskriver for en rekke artister. med Har turnert i en årrekke som soloartist og som gitarist og sanger for Maria Mena.

Pressen skriver:

“Himmelske harmonier
Deja Vu tok låtene til Crosby, Stills, Nash & Young til nye høyder med sine fantastiske firstemte vokalprestasjoner. Kvartetten utførte til tider himmelske harmonier, som virkelig var en fryd for øret. Dette kom spesielt fram i låter som «Teach Your Children» og «Love The One You’re With». Med tre akustiske gitarer, flygel, og herrenes stemmer i herlig samklang, skapte Deja Vu en minneverdig god atmosfære denne torsdagskvelden.”

“Deja Vu leverte et vel gjennomført show, med sine akustiske instrumenter og firstemte sang uten sidestykke.”

Bodø mars 2013

For alle som har vokst opp med Crosby, Stills, Nash & Young i øret, var det en fornøyelse å oppleve det noe tilårskomne boybandet ”Deja Vu” med Olav Stedje, Egil Eldøen, Svein Dag Hauge og Elias Muri. De hadde plukket de tre mest publikumsvennlige CSNY-låtene i historien, og det var neppe en rolig fot i salen da de avsluttet med ”Love The One You’re With”.

Lys i mørket – Kirkens Bymisjon desember 2012

Lydklipp:

Deja Vu Bookes her hos Artistguiden